Productinformatie

Toont de website van napapijri jullie complete collectie?

Onze Napapijri Online Store toont een selectie van de Napapijri-collectie.

Worden dezelfde producten in de napapijri winkels verkocht?

In de Napapijri winkels vind je mogelijk dezelfde producten als in de Napapijri Online Store maar we raden je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de winkel als je iets specifieks zoekt.

Hoe kan ik mijn kleding van napapijri reinigen?

We raden je aan om de wasvoorschriften op het etiket op te volgen.

Van welk materiaal is de Infinity gemaakt?

Het meest innovatieve aan de Infinity is zijn samenstelling van monomateriaal: de voering en de boorden zijn gemaakt van Nylon 6, terwijl de stof is gemaakt van geregenereerd ECONYL®-nylon, een hoogwaardig Nylon 6-garen dat wordt gerecycled van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Is Geregenereerd Econyl® Nylon gemaakt van gerecyclede flessen?

Nee, het is gemaakt van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Hoe werkt het Infinity recycle-proces?

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Bevat de Infinity Thermo-FibreTM?

Ja, maar het is wel een speciaal soort Thermo-FibreTM met Nylon6, die speciaal ontwikkeld is voor de Infinity. De normale Thermo-FibreTM die gebruikt wordt in de rest van onze collectie, is gemaakt van polyester.

Hoe kan ik mijn Infinity jack registreren? Hoe krijg ik toegang tot het inleverprogramma?

Om toegang te krijgen tot het inleverprogramma, dien je jouw Infinity te registreren op napapijri.com/infinity. Dit kan door de QR-code te scannen die je vindt op het label aan de binnenkant van de jas, of door zelf de unieke Infinity-code ernaast in te voeren.

Volg eenvoudig online de te nemen stappen voor het inleverprogramma. Je dient je jas te registreren als je toegang wilt krijgen tot het inleverprogramma.

Waar kan ik de QR-code en Infinity code van mijn jas vinden?

Beide codes zijn te vinden op het label aan de binnenkant van jouw Infinity jack.

Als ik de jas in een winkel koop, kan ik hem dan online registreren?

Ja. Ga naar napapijri.com/infinity om jouw Infinity jack te registreren en toegang te krijgen tot het inleverprogramma. Om te registreren dien je de QR-code te scannen of zelf de unieke Infinity code in te voeren, die je kunt vinden op het label aan de binnenkant van de jas.

Volg eenvoudig online de te nemen stappen voor het inleverprogramma. Je dient je jas te registreren als je toegang wilt krijgen tot het inleverprogramma.

Kan ik de jas ook registreren zonder de QR-code te gebruiken?

Ja, je kunt je ook aanmelden zonder de QR-code, door de unieke code van je jas in te voeren in het online registratieformulier. Deze code vind je op het label binnenin de jas.

Kan ik mijn Infinity jas registreren zonder de QR-code of Infinity codes?

Helaas is het zo dat, wanneer zowel de QR-code als de Infinity code uit de jas zijn verwijderd, de jas niet meer geregistreerd kan worden.

Kan ik de registratie van de jas overdragen als ik de jas aan iemand anders geef?

Ja, het is mogelijk om de registratie van een jas over te dragen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice hier.

Wat is het verschil tussen retourneren en registreren voor het inleverprogramma? Kan ik mijn jas dan nog wel retourneren?

Geen zorgen, je kunt nog steeds jouw jas zonder opgaaf van reden tot 30 dagen na aankoopdatum retourneren, (mits hij in nieuwstaat is).

Het inleverprogramma is specifiek voor het inleveren van de jas om hem (minimaal) 2 jaar na aankoop weer te kunnen recyclen.

Wanneer kan ik mijn Infinity inleveren?

Je kunt jouw Infinity jack vanaf twee jaar na aankoop weer inleveren. Maak je geen zorgen, we sturen je wel een reminder tegen die tijd.

Zorg er wel voor dat de jas geregistreerd is, door ofwel de QR-code binnenin de jas te scannen, of door de Infinity code in te voeren die binnenin de jas te vinden is, naast het onderhoudsetiket.

MOET ik mijn jas terugbrengen na 2 jaar?

Nee, je mag hem pas op zijn vroegst na 2 jaar inleveren. Vanaf 2 jaar na aankoop, kun je profiteren van het inleverprogramma.

Kan ik mijn Infinity ook al eerder dan 2 jaar na aankoop inleveren?

Om bewust consumentengedrag te bevorderen, kun je je jas pas twee jaar na aankoop weer inleveren. De Infinity wordt dan verwerkt tot nieuw garen en nieuwe producten.

Kan de Infinity ook worden gerecycled via plastic afvalinzameling?

Nee, de beste manier om de Infinity te recyclen is via ons inleverprogramma. Wij zorgen dan voor de recycling tot nieuwe garens en nieuwe producten.

Wat zijn de voordelen van het inleveren van de jas?

Nadat de jas succesvol is geretourneerd via het inleverprogramma ontvang je een waardebon van 100 €. De waardebon kan alleen worden besteed op napapijri.com. Daarnaast ontvang je ook speciale informatie over Napapijri's meest recente duurzaamheidsinitiatieven.