CIRCULAR
SERIES

One material,
infinite lives

Scroll down

One material,
infinite lives

Alle modellen uit de Circular Series zijn 100% recycleerbaar omdat alle onderdelen van eenzelfde materiaal zijn gemaakt. Vulling en boorden zijn van Nylon 6 terwijl de stof is gemaakt van geregenereerd ECONYL®-nylon, een hoogwaardig nylon 6-garen dat wordt gerecycled van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Geregenereerd
ECONYL®-nylon

100%
recycleerbaar

Innameprogramma

CRADLE TO CRADLE
CERTIFIED® GOLD

Drapers Sustainable
Fashion 2022
Awards FInalist

Circular omkeerbare jas

De Circular omkeerbare jas is warm, waterafstotend en bovenal 100% gerecycled en recyclebaar. Deze jas met normale pasvorm is gewatteerd aan één kant en voorzien van een verstelbare capuchon.

De Circular omkeerbare jas is warm, waterafstotend en bovenal 100% gerecycled en recyclebaar. Deze jas met normale pasvorm is gewatteerd aan één kant en voorzien van een verstelbare capuchon.

About

We schrijven een nieuw verhaal

Circular Series is niet gewoon een verhaal.
Het is HET verhaal over de inzet van Napapijri om de toekomst van circulaire mode vorm te geven door de levenscyclus van onze kleding opnieuw te definiëren.
Dat doen we als volgt:

We gebruiken één materiaal

Voor de Circular Series wordt slechts één soort materiaal gebruikt wat het recycleproces vereenvoudigt: de vezels worden geüpcycled zonder dat er iets van hun oorspronkelijke eigenschappen of kwaliteit verloren gaat.

We definiëren de cyclus opnieuw

Door het Circular Series te vervaardigen van geregenereerd ECONYL®-nylon en Nylon 6, hebben we een gesloten cirkel ontwikkeld waarin de kleding eindeloos kan worden gerecycled en opnieuw kan worden ontworpen.

Wij maken het mogelijk

Dankzij ons online terugnameprogramma kunnen de Circular modellen na twee jaar worden geretourneerd en gerecycled tot nieuw garen en nieuwe producten via het ECONYL® Regeneration System.

read more

CRADLE
TO CRADLE

CERTIFIED®GOLD

Circular Series het prestigieuze CRADLE TO CRADLE CERTIFIED®Gold-certificaat in ontvangst nemen. Dat is de meest geavanceerde standaard voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten. Dit certificaat schept een belangrijk precedent. Geen enkel ander merk is er immers in geslaagd om in amper veertien maanden een volledig circulair systeem uit te werken dat alle lagen van de technische cyclus van onze Circular Series raakt, herziet en innoveert.

Ontdek meer

Registreer

Already purchased your circular item?

Als je je Circular Jas twee jaar na registratie inlevert, ontvang je 20% korting op je volgende Circular aankoop.

JSAMEN STERK