VERKOOPVOORWAARDEN - BETALINGSVOORWAARDEN

Wij accepteren de volgende betalingsmogelijkheden voor aankopen op onze website.

  • VISA
  • MASTERCARD
  • AMERICAN EXPRESS
  • VISA ELECTRON
  • MAESTRO 
  • PAYPAL
  • iDEAL
  • APPLE PAY

De betaling dient te geschieden in de valuta die staat vermeld op de bestelling voordat die geplaatst wordt.

Je artikelen worden geleverd nadat je betaling is geaccepteerd. Indien wij binnen 30 dagen na besteldatum geen betalingsbevestiging hebben ontvangen, zal je bestelling worden geannuleerd.

Betaling met creditcard/bankpas


Als je betaalt met een creditcard of bankpas, dien je je kaartgegevens te verstrekken bij het plaatsen van je bestelling.

Wanneer je je bestelling plaatst, nemen wij contact op met je kaartverstrekker om goedkeuring te krijgen om jouw kaart te gebruiken voor de betaling van producten. Wij kunnen je bestelling pas accepteren (en dus de producten pas naar je versturen) als de verstrekker van jouw creditcard of bankpas het gebruik van jouw kaart voor de betaling van de bestelde producten heeft geautoriseerd. Wanneer de verstrekker van jouw creditcard of bankpas autorisatie geeft voor het gebruik van de kaart, wordt het benodigde bedrag op je kaart gereserveerd totdat het aankoopproces is voltooid of wordt geannuleerd. Er wordt echter nog geen bedrag daadwerkelijk afgeschreven van je kaart totdat het aankoopproces helemaal is voltooid. Autorisaties kunnen soms 3 tot 7 dagen op zich laten wachten, zelfs bij geannuleerde bestellingen. In dergelijke gevallen wordt geen geld afgeschreven en komt het gereserveerde geld uiteindelijk weer vrij. Neem contact op met de verstrekker van je creditcard/bankpas voor meer informatie over hun specifieke beleid met betrekking tot autorisaties.

Wij behouden ons het recht voor om de identiteit van de houder van de creditcard of betaalkaart te controleren door de benodigde documentatie op te vragen.

We nemen alle redelijke maatregelen die nodig zijn om onze website veilig te houden en fraude te voorkomen. Alle betalingen op deze site die worden gedaan met creditcard en bankpas worden verwerkt door Worldpay Limited, een veilige online gateway die verantwoordelijk is voor het beheer en het automatisch verwerken van de informatie over jouw betalingsgegevens binnen een veilige omgeving. Houd er rekening mee dat wij te allen tijde en naar eigen goeddunken de verzending kunnen beperken naar landen of plaatsen die naar onze mening erg fraudegevoelig zijn.

Betaling via Paypal
 

Als je betaalt met PayPal word je gevraagd je bij je PayPal-account aan te melden met je e-mailadres en wachtwoord om de betaling te bevestigen. Als je geen PayPal account hebt, kun je toch maximaal 10 keer met PayPal betalen en word je gevraagd om persoonsgegevens en creditcard gegevens in te voeren.

Betaling met ABM’s
 

Wij incasseren de betaling voor een bestelling doorgaans bij bevestiging van de verzending van de Producten in kwestie. Gebruik je echter liever een van onze alternatieve betaalmethoden (ABMS’s), en selecteer je er een die een voorafgaande incasso van de betaling impliceert, dan zullen we de betaling incasseren op het moment van de bevestiging van de bestelling.

In het uitzonderlijke geval waarin de Producten die je besteld hebt niet beschikbaar zijn, en je al via een ABM betaald hebt, wordt je onmiddellijk hierover ingelicht en zullen wij een volledige terugbetaling verzorgen.

The APMs include:

  • PAYPAL
  • iDEAL

* * * * * * *