Circular Series

Van welk materiaal is de Circular Series gemaakt?

Het meest innovatieve aan de Circular Series is zijn samenstelling van monomateriaal: de voering en de boorden zijn gemaakt van Nylon 6, terwijl de stof is gemaakt van geregenereerd ECONYL®-nylon, een hoogwaardig Nylon 6-garen dat wordt gerecycled van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Is Geregenereerd Econyl® Nylon gemaakt van gerecyclede flessen?

Nee, het is gemaakt van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Hoe werkt het Circular Series recycle-proces?

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Bevat de Circular Series Thermo-FibreTM?

Ja, maar het is wel een speciaal soort Thermo-FibreTM met Nylon6, die speciaal ontwikkeld is voor de Circular Series. De normale Thermo-FibreTM die gebruikt wordt in de rest van onze collectie, is gemaakt van polyester.

Hoe kan ik mijn Circular Series item registreren? Hoe krijg ik toegang tot het recyclingprogramma?

Om toegang te krijgen tot het recyclingprogramma, moet u de unieke code van uw Circular Series kledingstuk registreren op uw napapijri.com Account binnen 60 dagen na de datum van aankoop.

Volg gewoon de stappen online om het recyclingprogramma te activeren. Houd er rekening mee dat u uw artikel moet registreren als u toegang wilt krijgen tot het recyclingprogramma.

Waar kan ik de QR-code en Circular Series code van mijn itemvinden?

Beide codes zijn te vinden op het label aan de binnenkant van jouw Circular Series item .

Als ik de item in een winkel koop, kan ik hem dan online registreren?

Ja. Om uw Circular-artikel te registreren en toegang te krijgen tot het recyclingprogramma, maakt u uw account aan op napapijri.com en opent u deze. U moet de unieke code invoeren die op het binnenlabel van het jack staat. U kunt uw circulaire artikel tot 60 dagen na de aankoopdatum registreren.

Volg gewoon de stappen online om het recyclingprogramma in te schakelen. Houd er rekening mee dat u uw item moet registreren als u toegang wilt krijgen tot het recyclingprogramma.

Kan ik de item ook registreren zonder de QR-code te gebruiken?

Ja, je kunt je ook aanmelden zonder de QR-code, door de unieke code van je item in te voeren in het online registratieformulier. Deze code vind je op het label binnenin de jas.

Kan ik mijn Circular Series item registreren zonder de QR-code of Circular Series codes?

Helaas is het zo dat, wanneer zowel de QR-code als de Circular Series code uit de item zijn verwijderd, de item niet meer geregistreerd kan worden.

Kan ik de registratie van de item overdragen als ik de item aan iemand anders geef?

De oorspronkelijke registratie kan niet worden overgedragen. De nieuwe eigenaar kan het artikel op zijn account registreren en na twee jaar vanaf de nieuwe registratiedatum recyclen.

Wat is het verschil tussen retourneren en registreren voor het recyclingprogramma? Kan ik mijn item dan nog wel retourneren?

Maak u geen zorgen, u kunt uw artikel om welke reden dan ook vanaf de datum van aankoop terugsturen (mits het in nieuwstaat verkeert). Meer informatie vindt u op onze pagina Retourneren.

Het recyclingprogramma heeft specifiek betrekking op het retourneren van het artikel voor recycling na (ten minste) 2 jaar vanaf de datum van aankoop.

Kan ik mijn Circular-artikel op elk moment registreren?

Nee. U kunt uw Circular-artikel tot 60 dagen na de datum van aankoop registreren.

Wanneer kan ik mijn Circular Series inleveren?

U kunt uw circulaire artikel tot twee jaar na de registratiedatum recyclen.

Nadat de recyclingoptie voor u beschikbaar wordt, hebt u 2 jaar de tijd om uw item te recyclen voordat de recyclingoptie voor uw item wordt uitgeschakeld.

Moet ik mijn artikel na 2 jaar recyclen?

Nee, 2 jaar is de vroegste datum. U bent vrij om gebruik te maken van het recyclingprogramma op elk moment na 2 jaar vanaf de registratiedatum en 2 jaar nadat de optie verzenden voor recycling voor u beschikbaar wordt.

Kan ik mijn Circular-artikel recycleren vóór de termijn van 2 jaar?

Om bewust consumeren aan te moedigen, heeft u pas na twee jaar vanaf de registratiedatum de mogelijkheid om uw artikel te recyclen. Daarna wordt het verwerkt tot nieuw garen en nieuwe producten.

Kan de Circular Series ook worden gerecycled via plastic afvalinzameling?

Nee, de beste manier om Napapijri Circular Series te recyclen is door ons recyclingprogramma te volgen. Wij zorgen voor de recycling tot nieuw garen en nieuwe producten.

Wat krijg ik als ik mijn Circular Series item via jullie recyclingprogramma aankoop?

Nadat het artikel dat u hebt teruggestuurd is geverifieerd, geven wij u een promocode met 20% korting die gedurende 1 jaar geldig is op alle Circular Series items die op de website te koop zijn. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties. In het geval dat de Circular Series items niet meer te koop worden aangeboden, zal de promotie worden uitgebreid naar andere categorieën.

Welke mededelingen kan ik ontvangen met betrekking tot mijn aankoop van de Circular Series?

Wij kunnen alleen via e-mail contact met u opnemen voor service-mededelingen met betrekking tot uw Circular Series-aankoop, bijvoorbeeld om de succesvolle registratie van het product te bevestigen, het verstrijken van de termijn voor het retourneren van het product, enz.

Wettelijke opmerkingen

Wij behouden ons het recht voor om het recyclingprogramma van de Circular Series te wijzigen en/of te deactiveren en/of alternatieve promo's en offertes aan te bieden, op elk moment en naar ons eigen goeddunken. Alle wijzigingen of aanpassingen zullen onmiddellijk van kracht worden bij het plaatsen van de herzieningen op de website, zonder evenwel afbreuk te doen aan de rechten die reeds verworven werden bij de aankoop van een artikel vóór het plaatsen van dergelijke wijzigingen of aanpassingen. Het Recyclingprogramma is actief via de Napapijri website in de landen van levering: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Ierland, Italië, Luxemburg, Spanje, Zwitserland en Verenigd Koninkrijk (inclusief Noord-Ierland en Isle of Man).
De promocode die u in ontvangst zult nemen, is uitsluitend geldig op napapijri.com