Circular Series

Van welk materiaal is de Circular Series gemaakt?

Het meest innovatieve aan de Circular Series is zijn samenstelling van monomateriaal: de voering en de boorden zijn gemaakt van Nylon 6, terwijl de stof is gemaakt van geregenereerd ECONYL®-nylon, een hoogwaardig Nylon 6-garen dat wordt gerecycled van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Is Geregenereerd Econyl® Nylon gemaakt van gerecyclede flessen?

Nee, het is gemaakt van afgedankte visnetten en ander afvalmateriaal.

Hoe werkt het Circular Series recycle-proces?

Door het gebruik van slechts één materiaal is het recyclingproces eenvoudiger - de jas kan in zijn geheel de recycle-machine in. Bij dat proces worden de vezels geüpcycled, terwijl de originele eigenschappen en kwaliteit volledig behouden blijven. Dat betekent dat het geregenereerde ECONYL®-nylon steeds weer opnieuw kan worden gerecycled.

Bevat de Circular Series Thermo-FibreTM?

Ja, maar het is wel een speciaal soort Thermo-FibreTM met Nylon6, die speciaal ontwikkeld is voor de Circular Series. De normale Thermo-FibreTM die gebruikt wordt in de rest van onze collectie, is gemaakt van polyester.

Hoe kan ik mijn Circular Series jack registreren? Hoe krijg ik toegang tot het inleverprogramma?

"Om toegang te krijgen tot het inleverprogramma, dien je jouw Circular Series te registreren op napapijri.nl/circularseries.html. Dit kan door de QR-code te scannen die je vindt op het label aan de binnenkant van de jas, of door zelf de unieke Circular Series-code ernaast in te voeren. Volg eenvoudig online de te nemen stappen voor het inleverprogramma. Je dient je jas te registreren als je toegang wilt krijgen tot het inleverprogramma."

Waar kan ik de QR-code en Circular Series code van mijn jas vinden?

Beide codes zijn te vinden op het label aan de binnenkant van jouw Circular Series jack.

Als ik de jas in een winkel koop, kan ik hem dan online registreren?

Ja. Ga naar napapijri.nl/circularseries.html om jouw Circular Series jack te registreren en toegang te krijgen tot het inleverprogramma. Om te registreren dien je de QR-code te scannen of zelf de unieke Circular Series code in te voeren, die je kunt vinden op het label aan de binnenkant van de jas.

Volg eenvoudig online de te nemen stappen voor het inleverprogramma. Je dient je jas te registreren als je toegang wilt krijgen tot het inleverprogramma.

Kan ik de jas ook registreren zonder de QR-code te gebruiken?

Ja, je kunt je ook aanmelden zonder de QR-code, door de unieke code van je jas in te voeren in het online registratieformulier. Deze code vind je op het label binnenin de jas.

Kan ik mijn Circular Series jas registreren zonder de QR-code of Circular Series codes?

Helaas is het zo dat, wanneer zowel de QR-code als de Circular Series code uit de jas zijn verwijderd, de jas niet meer geregistreerd kan worden.

Kan ik de registratie van de jas overdragen als ik de jas aan iemand anders geef?

Ja, het is mogelijk om de registratie van een jas over te dragen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice hier.

Wat is het verschil tussen retourneren en registreren voor het inleverprogramma? Kan ik mijn jas dan nog wel retourneren?

Geen zorgen, je kunt nog steeds jouw jas zonder opgaaf van reden tot 30 dagen na aankoopdatum retourneren, (mits hij in nieuwstaat is).

Het inleverprogramma is specifiek voor het inleveren van de jas om hem (minimaal) 2 jaar na aankoop weer te kunnen recyclen.

Wanneer kan ik mijn Circular Series inleveren?

Je kunt jouw Circular Series jack vanaf twee jaar na aankoop weer inleveren. Maak je geen zorgen, we sturen je wel een reminder tegen die tijd.

Zorg er wel voor dat de jas geregistreerd is, door ofwel de QR-code binnenin de jas te scannen, of door de Circular Series code in te voeren die binnenin de jas te vinden is, naast het onderhoudsetiket.

MOET ik mijn jas terugbrengen na 2 jaar?

Nee, je mag hem pas op zijn vroegst na 2 jaar inleveren. Vanaf 2 jaar na aankoop, kun je profiteren van het inleverprogramma.

Kan ik mijn Circular Series ook al eerder dan 2 jaar na aankoop inleveren?

Om bewust consumentengedrag te bevorderen, kun je je jas pas twee jaar na aankoop weer inleveren. De Circular Series wordt dan verwerkt tot nieuw garen en nieuwe producten.

Kan de Circular Series ook worden gerecycled via plastic afvalinzameling?

Nee, de beste manier om de Circular Series te recyclen is via ons inleverprogramma. Wij zorgen dan voor de recycling tot nieuwe garens en nieuwe producten.