NTS x Napapijri

Tiffany

Wat haar zo bijzonder trendy en invloedrijk maakt onder de jonge broadcasters van vandaag, is dat haar stijl doordrongen is met haar streetlife-ervaringen in Atlanta, New York en Londen, die zijzelf beschrijft vanuit een kritische benadering met oog voor cultuur en authenticiteit. Ze heeft een echt uniek en veelzijdig parcours voor zichzelf uitgestippeld.

Tiffany x Napapijri
Seasonal Story Heritage Scroll - NTS x Napapijri

NTS X Napapijri

Als eerbetoon aan ‘The Rainforest’, onze meest iconische anorak, besloten we samen met NTS Radio dieper in te gaan op vier jonge iconen uit de internationale muziekscene. Samen met deze artists belichten we een reeks iconische liedjes en bepaalde stijlen waarvan je referenties kan terughoren in hun songs. Zet je dus schrap en stay tuned, want de vier afleveringen zullen binnen de komende weken uitgezonden worden.

Creëer jouw look

Hip Hop, Trap, Dubstep

Tiffany

Tiffany weet als geen ander op passievolle wijze aan te geven wie de ‘onderdogs’ zijn en wat zoal ‘up-and-coming’ is binnen de hiphopscene en de vele subgenres hierin. Haar werk is geladen met originele concepten en facetten en hierdoor neemt zij dus het voortouw in de scene. Zo is ze onder andere de allereerste vrouwelijke host van een hip hop radioshow, die nationaal uitgezonden werd door KISS FM. En hierna ging ze zelf wekelijks de Hip Hop show van BBC Radio1 presenteren. Ze speelt een voorname rol binnen de ‘cultural music scene’, in navolging van invloedrijke figuren zoals Tim Westwood, DJ Semtex en Charlie Sloth. Haar imago als sleutelfiguur binnen de Britse scene werd steeds sterker, en dit heeft haar dichterbij populaire Britse en Amerikaanse artiesten gebracht, waaronder Fredo, Jay Z en Beyoncé en onlangs zelfs met Drake op zijn Europese tournee.

Playlist

ICONS with Tiffany

Creëer jouw iconische look

We haalden inspiratie uit onze samenwerking met NTS en zijn zo tot een selectie van uniseks T-shirts, hoodies, sweatshirts, broeken en accessoires gekomen — zodanig samengesteld opdat we helemaal op kunnen gaan in het ritme van onze favoriete eigentijdse iconen.

Bekijk de volledige selectie

Trap, R’nB, Hip Hop

Leïti Sene

Leïti Sene is een veelzijdige artiest uit Barcelona. Hij had zich al eerder ontpopt als danser, maar bewoog zich al even snel in de richting van de musical scene. Hij besloot het collectief ‘Samxen’ op te richten in Barcelona, van waaruit hij de polsslag van de stad helemaal wist af te stellen op haar ‘onderground’ ritme met zijn unieke sounds. In 2019 vertrok hij op soloreis met ‘JOEL’, zijn eerste solo-EP, gevold door ‘Tatimu Mixtape’, zijn meest recente release een jaar later in 2020.

Playlist

ICONS with Leïti Sene

Pop, Italian Folk, Trap

Madame

Madame is geboren in Vicenza in 2002. Ze bracht haar eerste album ‘Anna’ uit toen ze nog op de middelbare school zat en met haar tweede, ‘Sciccherie’, won ze zelfs een gouden plaat. Het originele in haar taaltje is dat er elementen uit zowel de rapmuziek als poëzie in verwerkt zijn, met daarnaast ook nog een spel aan accenten en klanken, boordevol assonanties en metaforen. Haar muziek is een onophoudelijke experimentele stroom van de zuiverste nieuwe klanken. Ze heeft samengewerkt met enkelen van de meest prominente artiesten uit de muziekscene van vandaag, zoals Marracash en Ghali.

Playlist

ICONS with Madame

UK Drill, Dancehall, Trap

M1llionz

M1llionz plaatst een veelzijdige en diverse mix van UK Drill en rap sounds voorop, waarin hun unieke taaltje met invloeden van de Caraïbische eilanden, hun roots, meteen merkbaar zijn en de band een centrale plek heeft bezorgd in de muziekscene binnen eigen stad maar ook wereldwijd. Hun eerste lied 'North West' kwam uit in november 2019, dat een jaar later gevolgd werd door ‘HDC’, het nummer doodrongen met pure ‘street sound’ en ‘Year of the Real’, het nummer dat werd opgenomen met heel wat prominente muzikale artiesten.

Playlist

ICONS with M1llionz

Put jij inspiratie uit onze artiesten?

Creëer jouw iconische look

NTS Radio

Stem af op onze zender en beluister de radio en soundmix archiefstukken van NTS. Van en voor de echte muziekliefhebbers.

music note Ga naar NTS