LZ23-collectie

Be Out There

Het design van LZ23 is geïnspireerd op de kleuren en schoonheid van Ecuador. De verbluffende kleuren, ongerepte natuur en adembenemende landschappen representeren de beste omgeving om het leven in de buitenlucht te ervaren. Een imaginaire reis vertaald in kleding met een kleurrijk design, lichte materialen en aardse tinten, om de schoonheid van avontuur, ontdekkingen, en zelfexpressie te vieren.

ICONISCHE
ANORAKS
ICONISCHE ANORAKS

Geïnspireerd door ons outdoor-erfgoed haalt LZ23 onze outerwear-expertise naar boven, met een serie winddichte, lichte, en ademende jasseneen gloednieuwe versie met volledige rits van onze meest iconische anorak, de Rainforest, en een modulaire en gerecyclede shell-versie van de Northfarer, de ultieme anorak-ervaring. Ontworpen met hoogwaardige materialen, functionele details, en een iconische uitstraling: voor LZ23 geldt overal “Be Out There”, zowel in de stad als in de wildste natuur.

WINDJACKSWINDJACKS

Naast de allereerste zomerversie voor dames van de Epoch, gemaakt van duurzame CORDURA®-stof, presenteert LZ23 ook twee nieuwe windjacks die zich aan alle omstandigheden aanpassen. De Urban Commuter is een hoogwaardige must-have, perfect voor alle seizoenen en voor het pendelen. Het Urban Modular windjack heeft een modulair design met afneembare mouwen; eenvoudig te transformeren al naar gelang de situatie. Dankzij een combinatie van prestaties en stijl ben je met deze jassen overal klaar voor, ongeacht het weer.

Shop de windjacks

DUURZAAMHEIDDUURZAAMHEID

Van de volledig recyclebare Circular Series, gemaakt van geregenereerd ECONYL®-nylon en C2C Gold Certified® tot duurzaam Supima®-katoen en gerecyclede materialen: deze collectie zet onze inzet voor duurzaamheid voort met behulp van design en innovatie.

Voor de LZ23-collectie omvat de Circular Series een Circular opvouwbaar windjack, dat 100% recyclebaar is omdat het uit slechts één type materiaal bestaat. Perfect voor bewuste consumenten die altijd onderweg zijn.

STREETWEARSTREETWEAR

We hebben ons erfgoed gecombineerd met onze urban kant, om zo de vrijheid van de jeugdcultuur te vieren. Shorts, bodywarmers en T-shirts met streetwear-pasvormen, een zomerse lichtheid en pastelkleuren die doen denken aan de verbazingwekkende landschappen van Ecuador. De collectie bevat ook een serie T-shirts met boeiende prints, gemaakt van hoogwaardig gerecycled katoen en ontwikkeld voor bewuste jonge mensen.