Iconen van Napapijri

rainforestrainforest
skidooskidoo
beringbering

Jas

Tas

rainforest
skidoo
bering

Onze iconen, ons DNA

Een reistas. Twee jassen. Dat is ons DNA. Sinds 1987 is er veel gebeurd maar de Bering, de Rainforest en de Skidoo zijn de ultieme Napapijri items gebleven waarin pioniersgeest samenkomt met passie voor design, duurzaamheid en innovatie.

Skidoo Skidoo
RainforestRainforest

De Skidoo

De Skidoo

Deze sneeuwdichte anorak was onze eerste jas. Hij staat symbool voor Napapijri's hoogwaardige casual wear en is, net als wij, nog lang niet uitontwikkeld. Hij is inmiddels volledig bont- en donsvrij en belichaamt onze pioniersgeest en betrokkenheid bij ontwerp, duurzaamheid en innovatie. Zijn constructie, technische stoffen en afgeplakte naden zorgen voor optimale prestaties en beschermen tegen weer en wind, waar je ook gaat.

Deze sneeuwdichte anorak was onze eerste jas. Hij staat symbool voor Napapijri's hoogwaardige casual wear en is, net als wij, nog lang niet uitontwikkeld. Hij is inmiddels volledig bont- en donsvrij en belichaamt onze pioniersgeest en betrokkenheid bij ontwerp, duurzaamheid en innovatie.

Warmte

Shell
Medium
Hoog

Waterdichtheid

Lichte regen
Medium
Matige regen

De Rainforest Jas

De Rainforest Jas

De Rainforest Jas is al sinds 1995 een streetwear must have die symbool staat voor Napapijri's positieve kijk op de toekomst en ‘free to be’-instelling. Zelfs zo dat het dragen ervan symbool is komen te staan voor het horen bij de Napapijri-stam. De waterbestendige en sneeuwdichte winterversie voelt als een stijlvolle cocon die beschermt tegen de elementen, terwijl de zomervariant licht en veelzijdig is en ideaal is op reis, zowel in de natuur als in de stad.

De Rainforest Jas is al sinds 1995 een streetwear must have die symbool staat voor Napapijri's positieve kijk op de toekomst en ‘free to be’-instelling. De waterbestendige en sneeuwdichte winterversie voelt als een stijlvolle cocon die beschermt tegen de elementen, terwijl de zomervariant licht en veelzijdig is en ideaal is op reis, zowel in de natuur als in de stad.

Warmte

Shell
Medium
Hoog

Waterdichtheid

Lichte regen
Medium
Matige regen

De Bering tas

Napapijri oprichtster Giuliana Rosset kwam in de modewereld terecht dankzij haar ontwerp van een reistas/plunjezak van gewaxte katoenen canvas die zowel sterk als stijlvol was. Tot op de dag van vandaag komt in de Bering-tas, die vernoemd is naar ontdekkingsreiziger Vitus Bering, Napapijri's pioniersgeest en unieke stijl samen in een heilzaam samenspel tussen sterk aanvoelende en kleurrijke stof en het gebruik van de merknaam.

Explore