Iconen achterna

Als wij het over een icoon hebben, bedoelen we de Rainforest-jas: kleurrijk, zelfbewust en zo levendig dat hij zijn eigen leven is gaan leiden en inmiddels symbool staat voor het lidmaatschap van de Napapijri Tribe.
Maar er is meer.
Er is een hele wereld van symbolen en geluiden die het woord voortdurend een nieuwe betekenis geven. Het is iets om te grijpen, als een kans of een vluchtig moment.
Wat is een icoon vandaag de dag?
We vroegen de Britse fotografe Olivia Rose om ons te helpen een definitie te bepalen.
Zij gaf ons foto's.
Prachtige, intieme portretten van twee iconen van de toekomst: twee jonge, opkomende artiesten die zich op de grens bevinden tussen onbekendheid en roem. We wisten ze vast te houden gedurende de tijd van een klik.
Dit zijn ze.

Oscar #Worldpeace:

urban poetry en de kleine dingen in het leven

Oscar #Worldpeace is geboren in Tottenham en opgegroeid in noord-Londen. In 2017 bracht hij zijn eerste album uit: Debut. Hij schrijft rauw en eerlijk, over de wreedheden in de wereld en vluchtige momenten van alledaags geluk. Luister naar zijn single ‘No White God’ en je weet waarom.

Poppy Ajudha:

soul is het woord

Een stem die veel ouder is dan haar 23 jaar, een adembenemende schoonheid. Ze heeft het allemaal: zuidoosten-Londen, blues, jazz, soul, de opvallende lichtheid van een krachtige stem ondergedompeld in bovenzinnelijke melodieën en gekleurd in de meest levendige tinten. Haar meest recente EP, Femme, kwam in maart van dit jaar uit.

De Rainforest-selectie van Poppy

De Rainforest-jas:

een tijdloos icoon

De Rainforest is een kleurrijke, waterdichte windstopper die de jeugdige, positieve attitude en de inzet voor zelfexpressie, acceptatie, tolerantie en vrijheid van Napapijri belichaamt.