20-22°Series

Winterdesign en thermoregulatie in één

20-22°: Comfort met een nieuwe look

20-22°C verwijst naar de temperatuur waarbij het menselijk lichaam zich over het algemeen het beste voelt. Daarom hebben we besloten om ons innovatieve gamma van winterparka’s en -jassen de naam ‘20-22° Series’ te geven. Eens te meer hebben we design, duurzaamheid en innovatie gecombineerd. Het resultaat is een selectie van jassen met essentiële lijnen, afneembare elementen, superieure thermoregulatie en een duurzame ziel - dankzij onze donsvrije Thermo-Fibre™ isolatie.

20
22°
Thermo-Fibre
Isolatie

Winterkleding op zijn stijlvolst

Alle jassen uit de 20-22°Series stralen de passie uit waarmee we ze hebben ontworpen en hun unieke stijl maakt ze bijzonder. In de HW20-collectie hebben we met het potentieel van afneembare elementen en kenmerkende details gespeeld. Het resultaat is een reeks van winterjassen met een geweldig aanpassingsvermogen. Met hun superieure thermoregulatie zijn ze technisch gezien perfect om van binnen- naar buitenomgevingen om te schakelen. Bovendien zijn ze met hun kenmerkende lijnen ook echte designhoogstandjes.

Innovatie, design en duurzaamheid in één

De jassen van de 20-22° Series zijn absoluut donsvrij, net zoals de rest van onze collectie. Ze zijn geschikt voor binnen- en buitentemperaturen en passen bij elke stijl.

Volledige look

Afneembare onderdelen

Korte look

De Celsius Parka

Ontdek de Modulaire verfijning van onze sublieme stijl

Nu shoppen

Voordelen

Thermo-Fibre™
isolatie
Donsvrije
Waterbestendig
PFC-vrij
0 1 2 3

Afneembare binnencapuchon

Afneembaar onderstuk

Reflecterende prints

Verstelbare manchetten en taille

Zakken met knoopsluiting

Voordelen

Thermo-Fibre™
isolatie
Donsvrije
Waterbestendig
PFC-vrij

Ontdek de volledige
20-22° Series

Heren
Dames