20-22°
SERIES

Designed for urban commuting

Scroll down

Wij transformeren jouw outdoor-belevenis

De 20-22° Series is vernoemd naar de gemiddelde temperatuur waarbij het menselijk lichaam zich het best voelt. Deze innovatieve jassencollectie kenmerkt zich door een superieure thermoregulatie en isolerende voering. Dankzij Thermo-Fibre™, een lichte, sneldrogende isolerende voering – door ons ontwikkeld om zich aan te passen aan temperatuurschommelingen – zul je altijd een aangename temperatuur ervaren, zowel binnen als buiten.

Deze innovatieve voering is een bewust alternatief voor dons en staat garant voor een buitengewone temperatuurregeling. Bescherming tegen koude weersomstandigheden gaat hierbij hand in hand met ecologische verantwoordelijkheid.

20-22° Zeroth ski-jas

We hebben onze expertise op het gebied van buitenkleding gecombineerd met ons authentieke outdoor-DNA om zo de ultieme ski-jas te creëren. De combinatie van thermoregulatie met modulaire en multifunctionele details zorgt voor comfort, prestaties en veelzijdigheid en is ideaal voor een actieve levensstijl.

Shop Zeroth ski-jas: Voor hemVoor haarShop Zeroth skibroek: Voor hemVoor haar

20-22° Modulaire jas

Ervaar het voordelige effect van thermoregulatie op de uitgesproken streetwear-stijl. De modulaire jas is perfect voor meerdere seizoenen, van vroeg in de herfst tot laat in de winter. Een stijl die zeker indruk maakt.

Shop: Modulaire jas

Dankzij de afneembare mouwen en capuchon kan hij tot vier losse delen transformeren. De waterbestendige materialen, verstelbare zoom en capuchon, binnenzakken met rits en zakken met dubbele opening maken dit tot de perfecte jas voor alle weertypes.

Modulairejas

20-22° Thermo-Puffer

Een must-have pufferjack met geavanceerde details, zoals een naadloze quilttechniek. Comfort, prestaties en thermoregulatie worden zo naar een hoger niveau getild. De perfecte metgezel op elk outdoor-avontuur.

Shop: Voor hemVoor haar
20-22°

Voordelen

GERECYCLEDE DONSVRIJE THERMO-FIBRE™ ISOLERENDE VOERING

Onze donsvrije voering bestaat uit vederlichte microbolletjes die lucht vasthouden en zo een optimale warmteregeling garanderen.

WATERBESTENDIG

Dit kledingstuk is waterbestendig

DIERVRIJ

Dit item is donsvrij, net zoals al onze collecties sinds 2017

PFC-VRIJ

Dit kledingstuk is niet behandeld met PFC's

GERECYCLEDE MATERIALEN

Dit kledingstuk is gemaakt van gerecyclede materialen

Series