20-22°Series

Design en thermoregulatie in één

20-22° Series: comfortabel en toch stijlvol

20-22°C verwijst naar de temperatuur waarbij het menselijk lichaam zich over het algemeen het beste voelt. Daarom hebben we besloten om ons innovatieve winterassortiment parka’s en jassen de naam ‘20-22° Series’ te geven. In deze selectie jassen — kenmerkend voor hun zuivere lijnen, elegante pasvormen en thermoregulerend vermogend van superieure kwaliteit — gaat design hand in hand met duurzaamheid en innovatie. Deze jassen zijn vervaardigd met hart en ziel en beschikken over onze donsvrije Thermo-Fibre™ isolerende voering.

Wat houdt thermoregulatie precies in?

Thermoregulatie is de mate waarin een kledingstuk hetzelfde comfort kan bieden bij verschillende temperaturen. Alle jassen uit de 20-22° Series zijn zodanig ontworpen dat ze zich eenvoudig en snel aanpassen aan de plotse temperatuurschommeling die plaatsvindt tussen indoor- en outdooromgevingen. Dit is te danken aan Thermo-Fibre™, een innovatieve isolerende voering die wij inzetten als alternatief voor donsvoering. Met dit lichtgewicht en sneldrogend ontwerp wordt de lucht ingekapseld in de microfijne bolletjes, waardoor thermische regulatie en isolatie van superieure kwaliteit mogelijk wordt gemaakt.

Fahrenheit

Fahrenheit: een ongekend niveau van stijl

Zuivere lijnen, elegante pasvormen en met prachtige designs voorop: de Fahrenheit-jassen tillen het concept van thermoregulatie tot het volgende niveau. Oogstrelende ‘statement’ winterkleding met de klemtoon op zelfexpressie en authenticiteit.

Heren
Dames
Rankine

Rankine: echte must-haves voor alledag

Adaptatie houdt zoveel meer in dan alleen het thermoregulerende vermogen: deze jassen zijn zodanig ontworpen dat ze perfect lenen voor elke dag en iedere situatie. Een grafisch ontwerp van klassieke lijnen en volumes, uitgewerkt tot parka's en pufferjacks die zich eenvoudig en snel aanpassen aan wisselende temperaturen en (weers)omstandigheden: ontworpen om perfect te voldoen aan zowel de meest relaxte als de meest prestatiegerichte doeleinden.