Hele video afspelen

Lente-/zomercollectie 2019

Lente-/zomercollectie 2019

De Lente-/zomercollectie 2019 loopt als een explosie van gekleurde draden door tijd en ruimte en bouwt een meerlagige realiteit op waarin verschillende inspiratiebronnen samenkomen. Marokkaanse tapijten, bedrijfskleding, de jaren ‘80 en ‘preppy’ Miami: deze collectie is een visie met een positief toekomstbeeld, een droom van eenheid en zelfexpressie door middel van design, duurzaamheid en innovatie.

De Rainforest jas

De Rainforest jas

Hij staat boven alle seizoenen, boven alle trends en boven alle ruis: de Rainforest is hèt symbool van Napapijri's voorliefde voor plezier, zelfexpressie en de niet aflatende zoektocht naar kleurrijk comfort. Het over je hoofd aantrekken van een Rainforest is meer dan alleen maar een jas aantrekken: het is het overgangsritueel waarmee je als individu onderdeel wordt van de Napapijri-stam.

Onontdekte Horizons

Onze winterklassiekers, Superlight -jassen en Supersoft-kleding, getransformeerd tot frisse zomerse looks. De Superlight Skidoo Parka wordt een modulaire huls, terwijl sportieve Supersoft vrijetijdskleding tot leven komt met de kenmerkende print van dit seizoen die is geïnspireerd op batikontwerpen en futuristische geometrische vormen.

Onontdekte Horizons

Collectie The Tribe

Collectie The Tribe

Vintage kleurblokken, 7/8-tops en seizoensiconen. Dat zijn de bouwstenen voor de Lente-/zomercollectie 2019 van de Tribe. De Napapijri streetwear-collectie blijft zichzelf trouw tot het allerlaatste steekje en speelt met keper om broeken, overalls, jacks en een Skidoo Anorak te creëren die doen denken aan werkkleding in de kleuren blauw, rood, mosterd en beige.

80's Haze

Over-de-top jaren ‘80 Miami meets college-look. ‘Preppy’ stijl, rozetinten, aquamarijnen, wittinten en vintage blauwtinten: de 80's Haze omarmt het optimisme van de jaren ‘80 volledig en bestaat onder andere uit polo's, t-shirts, katoenen sweaters en truien maar ook uit statement bomber jacks.

80's Haze

Videocampagne Lente-/zomercollectie 2019

In de verspreide speelplaatsen in de stad Los Angeles komen avontuur, vriendschap en romantiek bij elkaar, als we ons nieuwe lid introduceren van de Napapijri Tribe. Naarmate de Napapijri Tribe zich meer verenigt en doelen bij elkaar komen, lijken de mogelijkheden voor zelf-empowerment, geestelijk ontwaken en spirituele groei onbeperkt.

Geregisseerd door Ced Pakusevskij
Los Angeles, 2018